Sunflex Üvegfalak

Vállalat

Waremagyarország Árnyékolástechnikai Kft.

Sunflex mobil üvegfalak magyarországi képviselete

 

Árnyékolókkal, akkor még csak reluxákkal és redőnyökkel először 1992. októberében kezdtünk foglalkozni.
Az elhivatottság jeléül 1993. január 08-án megalapítottuk első cégünket, mely kis családi vállalkozásként indult a Balatoni régióban. Veszprémi központtal több hazai gyártó cég képviseletét láttuk el a kezdeti időkben.

1998-ban kerültünk üzleti kapcsolatba Európa legnagyobb árnyékolástechnikai cégével a WAREMA Holding SE-vel. A közvetlen kapcsolatunk 2000. évtől folyamatosan erősödött. Növekedésünk egyik jeleként 2001. szeptemberében átalakultunk Kft-vé.

A bajor anyacég teljes bizalmát élvezve 2002. év elejétől pedig kizárólagosan WAREMA termékeket forgalmaz cégünk! A piaci helyzet adottságai miatt a már egy évtizede működő cégünket két részre osztottuk. Így alakítottuk meg a saját tulajdonú Waremagyarország Árnyékolástechnikai Kft.-t. Az importőri tevékenységet és a viszonteladói feladatokat 2003-tól így ez a cég látja el.
A végfelhasználókat és a szereléseket továbbra is az A & A SUNTECH Kft. végzi. 2003-ban, azért hogy a speciális igényeket is ki tudjuk elégíteni, felvettük a kínálatunkba a RADIUS International AG által gyártott saroknapellenzőket is.

2004. januárjában Veszprémben, a Budapest út 36. szám alatti irodaházunkba költöztünk, mely azóta is az ország egyik legnagyobb árnyékolástechnikai bemutatóterme. Itt három szinten, mintegy 280m2-en megtekinthető a WAREMA külső-belső árnyékolók és vezérlések teljes skálája.

Az itthoni piaci helyzet elengedhetetlené tette, hogy ne legyünk jelen a fővárosban is. Így 2009. októberében megnyitjuk budapesti bemutatótermünket, mely a II.ker. Kisrókus u.17-19-ben található meg.
Kollégáink és régióvezetőink így már itt is készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Az éghajlati változások és az egyre kiszámíthatatlanabb időjárás rákényszerítette a WAREMA-t, hogy a szélsőségesebb elemeknek is ellenálló terasz fedéseket is piacra dobjon. 2010-től, e pergola bezárásához elengedhetetlen mobil üvegfalakat, a WAREMA társcégének, a SUNFLEX Aluminium Systeme GmbH. teljes kínálatát felvettük értékesítési palettánkba.

Mi nem a tömeggyártásban szereplő több ezer gyártó konkurenciái akarunk lenni, hanem azoknak az elégedett vásárlóknak a beszállítói, akik átérzik a minőség valódi fontosságát és így megtudják, hogy milyen érzés biztonságban tudni a családot az ártalmas UV-sugárzástól, hogy milyen érzés nyugodt lelkiismerettel magára hagyni egy intelligens WAREMA árnyékolót vagy éppen milyen érzés egy tökéletes árnyékolót akár 25 évig hibátlanul használni!

Tegyen próbára minket!

A magyar WAREMA csapat vezetői:

Vámosi Adrienne és Vámosi András